Author Page

Ayn Rand


Ayn Rand (1905, Shën Pjetërburg – 1982, Nju Jork) ishte një shkrimtare dhe filozofe amerikane. Ajo është shkrimtarja e parë që ka mbrojtur në mënyrë të flaktë një ideologji të bazuar në lirinë individuale, egoizmin racional, etik dhe kapitalizmin ekstrem "laissez – faire". Librat dhe mendimi i saj kanë qenë shumë ndikues në SHBA.

View author books

titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1300 Lekë
titleToAlt
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania