Buy this product
700 Lekë

Aventurat e (jashtë) zakonshme të Sharlotës plot me lepurushë ( Published by: Mediaprint in 2019 )

Translator:  Migena Sejdini

Më quajnë Sharlota, jam dhjetë vjeçe dhe deri diku normale. Sidoqoftë jam shumë më normale se prindërit e mi dhe dy vëllezërit torollakë, kështu që nuk e kuptoj pse kohët e fundit pikërisht mua po më ndodhin kaq shumë gjëra të çuditshme. Në shkollë, për shembull, në tabelë më shfaqen në mënyrë të mistershme fjali të sikletshme, ndërsa ushqimi që më pëlqen më shumë, papritmas merr shijen e lakrës së Brukselit. Mos ndoshta e ka fajin fyelli indian, që më ka dhuruar mami? Në të vërtetë tani nuk kam aspak kohë të merrem me të. Dëshiroj kaq shumë të kem një kafshë shtëpiake vetëm për vete. Kam përgatitur madje edhe një plan për të arritur këtë qëllim. Por më prish punë ai palo fyell, që nuk resht së më ndjekuri kudo... Këto janë aventurat e jashtëzakonshme të Sharlotës, shkruar për t'u lexuar me një frymë dhe për të qeshur me të madhe!

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Mediaprint (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 08 416 3
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 188
  • Book dimensions: 139 x 212 x 21 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania