Buy this product
800 Lekë

Aventurat e djaloshit Lupen - Në ndjekje të doktor Mustaqes ( Published by: in 2021 )

Translator:  Adrian Beshaj

Dinak, guximtar dhe me një ndjenjë të thellë nderi: Lupeni është vetëm katërmbëdhjetë vjeç por është ndërkaq një njeri i famshëm midis keqbërësve të Parisit. Shtëpia e tij është Trekëmbëshi, pallati më famekeq i qytetit, dhe fqinjët e tij janë falsifikatorë, grabitës bankash dhe hajdutë apartamentesh. Por Lupeni nuk do të vidhte kurrë pa një arsye dhe e ndan gjithnjë plaçkën e vjedhur me jetimët e lagjes.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 9789928361035
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 186
  • Book dimensions: 140 x 207 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania