Buy this product
600 Lekë

Aventurat e Tom Sojerit/ The Adventures of Tom Sawyer ( Published by: in 2016 )

Author:  Mark Twain

Një jetim i cili jeton me tezen e tij Poli dhe që gjithnjë hyn në telashe. Ka një zemër fisnike dhe di të jetë shok i mirë. Me të, gjithçka është aventurë.

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • ISBN-13: 978-9951-642-61-3
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 70
  • Book dimensions: 135 x 202 x 11 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania