Buy this product
1500 Lekë

Aventurat e Sherlok Holmsit Volumi 1 ( Published by: Argeta LMG in 2015 )

Translator:  Aleksandër Koli

Nuk ka një libër të dytë që të jetë marrë më shumë seriozisht personazhi sesa autori. Në kohën që nisi jetësimi i dedektivit nga shkrimtari britanik Artur Konan Dojl pati një sjellje të pazakontë të lexuesve, të cilët e mendonin person real dhe i dërgonin autorit me mijëra letra. E gjithë aventura e tij përmblidhet në katër romane të cilat kanë 60 tregime, dhe në këtë vëllim jepen 26 tregimet e para.

Price: 1500 Lekë
Buy this product
1500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Argeta LMG (2015)
  • Published in: 2015
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-192-27-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 470
  • Book dimensions: 152 x 232 x 36 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania