Buy this product
200 Lekë

Aventurat e Ninit: Vëllai i vogël ( Published by: Aeditions in 0202 )

Translator:  Korab Hoxha

Në një cep të pyllit, te Qoshja e Bukur, prindërit e arushëve Nini dhe Suzi u japin atyre një lajm të mrekullueshëm: Ata do të bëhen me një vëlla të vogël. Oh, ç'gëzim! Nini e mban vrapin për te miqtë e tij që t'u japë lajmin e gëzuar, pa vënë re që e motra, Suzi, është strukur në një qoshe e duket shumë e trishtuar...

Price: 200 Lekë
Buy this product
200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (0202)
  • Published in: 0202
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 349 23 1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 36
  • Book dimensions: 200 x 200 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania