Buy this product
200 Lekë

Aventurat e Ninit: Pushimet verore ( Published by: Aeditions in 2021 )

Translator:  Korab Hoxha

Në një cep të pyllit, te Qoshja e Bukur, pushimet verore sapo kanë filluar dhe të gjithë lodrojnë me gaz e hare, se do të shkojnë me pushime në vende të bukura. Vetëm Nini duket cazë i trishtuar: Ai nuk do të shkojë me pushime këtë vit. Po çfarë do të bëjë, kur të gjithë miqtë e tij të largohen?

Price: 200 Lekë
Buy this product
200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 349 24 8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 36
  • Book dimensions: 200 x 200 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania