Buy this product
200 Lekë

Aventurat e Ninit: Në panairin e çudive ( Published by: Aeditions in 2021 )

Translator:  Korab Hoxha

Nini dhe miqtë shkojnë të argëtohen në një panair; aty është një karusel i madh, ka hedhje unazash, peshkim rosakësh plastikë dhe një... tren të çuditshëm. Kur hipën në tren, Nini ndien frikë e ndaj turpërohet, por, si gjithmonë, bufi Bibu, me mirësinë e tij, e qetëson dhe i bën shokët të kuptojnë se nuk duhet ta ngacmojnë e ta vënë në lojë, sepse nuk ka asgjë të keqe që të ndiesh frikë. Madje, kjo e ka edhe një anë të mirë...

Price: 200 Lekë
Buy this product
200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 349 21 7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 36
  • Book dimensions: 200 x 200 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania