Buy this product
200 Lekë

Aventurat e Ninit: Ekskursioni i mahnitshëm ( Published by: Aeditions in 2021 )

Translator:  Korab Hoxha

Në një cep të pyllit, te Qoshja e Bukur ka shumë gjallëri. Urraaa! Do të nisemi për ekskursion. Ejani, hipni të gjithë sa jeni në autobus dhe drejt e në Pyllin e Lartë. Nini dhe miqtë zbulojnë kafshët e malit dhe ia dalin që të shpëtojnë edhe një marmotë të vogël. Zbulojeni sa më parë këtë aventurë të rrallë të miqve të rinj të Ninit!

Price: 200 Lekë
Buy this product
200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 349 25 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 36
  • Book dimensions: 200 x 200 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania