Buy this product
200 Lekë

Aventurat e Ninit: Ditëlindja e Ninit ( Published by: Aeditions in 2021 )

Translator:  Korab Hoxha

Në një cep të pyllit, te Qoshja e bukur, të gjithë kanë nga një ide të veçantë për t'i bërë Ninit ndonjë dhuratë për ditëlindje. Të gjithë, përveç Erolit të drojtur, miushit fusharak. I gjori Erol s'ka as para dhe as ndonjë mundësi tjetër për t'i dhuruar diçka Ninit. Po si do t'ia bëjë atëherë?

Price: 200 Lekë
Buy this product
200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 349 20 0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 36
  • Book dimensions: 200 x 200 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania