Buy this product
600 Lekë

Aventura e madhe e pinguinit të vogël ( Published by: Aeditions in 2017 )

Author:  Shtëpia Botuese
Translator:  Anxhela Çikopano Hoxha

Pinguini i vogël ishte mërzitur duke tundur këmbët dhe duke luajtur vetëm , derisa një ditë pulëbardha i tha se duhej të nisej të gjente Aventurën. Po ku duhej të kërkonte fillimisht pinguini i vogël dhe a e ëndërronte vërtet Aventurën? Bashkohu me pinguinin e vogël në një udhëtim që ndodh veç një here në jetë , teksa ai viziton vende të mrekullueshme dhe njeh shumë personazhe të rinj .

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2017)
  • Published in: 2017
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-240-11-8
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 21
  • Book dimensions: 230 x 230 x 10 mm

More About the Author

Shtëpia Botuese -

All rights reserved. © 2015 Library Albania