Buy this product
700 Lekë

Automjete zhurmëshumë ( Published by: Aeditions in 2011 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Virgjil Muçi

Treni i vogël i kaltër ka marrë rrugën për në qytet, por avulli ka nisur të soset. Kush mund t'i vijë në ndihmë? Shtypni butonët dhe mbani vesh e dëgjoni tingujt zbavitës të automjeteve zhurmëshumë, që has gjatë rrugës për në qytet, treni i vogël i kaltër.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-41-20-7
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 8
  • Book dimensions: 215 x 220 x 12 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania