Buy this product
1000 Lekë

Autobusi i energjisë ( Published by: Bota Shqiptare in 2021 )


Autobusi i Energjisë një libër bestseller ndërkombëtar, i shoqëron lexuesit në një udhëtim frymëzues, i cili u hap mendjen dhe zbulon 10 sekrete për t'iu qasur jetës dhe punës me anën e të menduarit pozitiv e të drejtpërdrejtë, që të çon drejt përmbushjes në punë dhe në shtëpi. Jon e gërsheton këtë histori tërheqëse me mendime të holla, duke ofruar një udhërrëfyes të fuqishëm për të kapërcyer pengesat dhe për të nxjerrë më të mirën nga vetja dhe nga skuadra. Kur t'i hipni autobusit të energjisë, do të shijoni udhëtimin e jetës.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 00 467 3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 248
  • Book dimensions: 140 x 206 x 23 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania