Buy this product
800 Lekë

Autobusi i drithërimave 4 ( Published by: Dituria in 2019 )

Translator:  Ilira Shurbani

Tmerri vrapon mbi rrota. Për klasën e Julias, këtë vit Java e Librit për Fëmijë ka ruajtur diçka të veçantë: kaq të veçantë, sa do t'i bëjë të ulërijnë... por, sigurisht, jo nga gëzimi. Profesori do t'i çojë fëmijët në ekskursion shkollor, tamam me Autobusin e Drithërimave! Çdo vend është një shtysë për një tregim tmerri gjithnjë e më rrëqethës... Por a janë vërtet vetëm tregime? Dhe profesori, a është vërtet ai që thotë se është? Udhëtimi i tmerrshëm rrezikon të bëhet vetëm vajtje... Një aventurë tjetër emocionuese, e frikshme në autobusin më të tmerrshëm -por edhe më të dashur që ekziston. Mosha e leximit: nga 11 vjeç.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dituria (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 292 40 7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 270
  • Book dimensions: 140 x 208 x 17 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania