Author Page

Stefano Benni


Stefano Benni u lind në Bolonjë në vitin 1947. Ai është autor i mbi 25 veprave letrare, i përkthyer në tridhjetë gjuhë të botës dhe i konsideruar si një nga gjenitë rebelë të Italisë bashkëkohore.

View author books

titleToAlt
Price: 900 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania