Author Page

Dea Toçi


Dea Toçi u lind në Tiranë më 29/06/1990. Ka përfunduar studimet në fakultetin e drejtësisë dhe ka marrë titullin Master në drejtimin juridik penal. Gjithashtu është diplomuar në Fakultetin e Gazetarisë. Aktualisht ushtron profesionin e avokates. Ky është libri i parë i saj.

View author books

titleToAlt
Price: 500 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania