Author Page

Antonio Iturbe


Antonio Gonzalez Iturbe është romancier dhe gazetar spanjoll. Është diplomuar në Gazetari në Autonomo University of Barcelona. Aktualisht punon si drejtor i një reviste kulturore në Barcelonë.

View author books

All rights reserved. © 2015 Library Albania