Author Page

Viktor E. Frankl


Viktor E. Frankl (26 Mars 1905 - 2 Shtator 1997), neurolog dhe psikiatër austriak, si dhe një i mbijetuar i Holokaustit, është themelues i logoterapisë, e cila konsiderohet "Shkolla e Tretë Vjeneze e Psikoterapisë", pas psikanalizes së Frojdit dhe psikologjisë individuale të Adlerit. Në vend
të pushtetit dhe kënaqësisë, logoterapia bazohet në besimin se përpjekja për të gjetur kuptim në jetë është forca
motivuese kryesore e një individi.

View author books

titleToAlt
Price: 800 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania