Author Page

Shqiptar Oseku


Shqiptar Oseku u lind me 1970 në Gjakovë. Ai ka studiuar shkencat shoqërore në universitetin e Stokholmit dhe është punëtor social. Ka përkthyer poetë suedeze e shqiptare në një numer antologjish, si edhe ka botuar tri permbledhje me poezi: "Kryquesi i shpirtit" 2001, 'Poezi" 2013, "Requiem për një dashuri" 2014.

View author books

titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania