Author Page

Matt Haig


MATT HAIG është autori më i mirë bestseller, i cili ka shkruar librat "Arsyeja për të qenë i gjallë", "Shënime mbi një planet nervoz", si dhe gjashtë novela për të rritur, të cilat kanë marrë vlerësimet më të larta. Midis të tjerave, përmendim librat "Si ta ndalësh kohën", "Njerëzit" dhe "Familja Radlej". Ai gjithashtu ka shkruar edhe për fëmijët, dhe libri i tij më i fundit, "E vërteta Piksi", është bestseller i Sunday Times, ndërkohë që rendit në emrin e tij çmime të tilla si Blue Peter Book Award, The Smarties Book Prize, si dhe është përzgjedhur tri here si fitues i çmimit Carnegie. Ka shitur mbi një milion kopje brenda Mbretërisë së Bashkuar dhe veprat e tij janë përkthyer në më shumë se dyzet gjuhë të ndryshme

View author books

titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1300 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania