Author Page

Sherly Sanderg


SHERYL SANDBERG eshte drejtuese biznesi, filantrope dhe Drejtore Operative e Facebook-ut. Ajo eshte autorja e librit bestseller 'Te bejme perpara" dhe ka themeluar organizaten Leanln.Org, per te ndihmuar te gjitha grate te arrijne qellimet e tyre. Me pare ajo ka punuar si zevendespresidente e Shitjeve Globale dhe Operacioneve Online ne kompanine Google, si dhe Drejtore e Personelit ne Departamentin e Thesarit te Shteteve te Bashkuara te Amerikes. Ajo jeton ne Kalifornine e Veriut me dy femijet e saj.
Sheryl-i do t'ia dhuroje te gjitha te ardhurat e ketij libri shoqates OptionB.org, nje nisme jofitimprurese qe ka per qellim t'i ndihmoje njerezit te rimekemben pas humbjeve te renda dhe te gjejne nje kuptim te ri te jetes perballe veshtiresive.

View author books

All rights reserved. © 2015 Library Albania