Author Page

Kate Morton


Kate Morton eshte aurorja irlandeze e shume bestsellerave .Ajo ka lindur me 1976.Ka fituar shume cmime dhe ka shkruajtur shtate novela te perkthera ne shume vende te botes .
The House at Riverton (The Shifting Fog), The Forgotten Garden, The Distant Hours, The Secret Keeper, The Lake House, and The Clockmaker's Daughter (published in September 2018).

View author books

titleToAlt
Price: 1300 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania