Author Page

Fei Xiaotong


Profesor Fei Xiaotong ka qënë një prej sociologëve dhe antropologëve më të shquar të shekullit të kaluar dhe një figurë e rëndësishme e rretheve intelektuale kineze. Ai është i njohur në Perëndim prej veprave të tij "Jeta fshatare në Kine", "Prej Tokes" dhe mjaft punimeve të tjera të shkruara midis viteve 1930-1940. Konceptet dhe studimet e tij më të rëndësishme teorike, megjithëse kane pasur ndikim shume të madh në Kinë, në nivel teorik dhe praktik, janë thuajse të panjohura në botën akademike ndërkombëtare.

View author books

titleToAlt
Price: 1500 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania