Author Page

Gjergji Mihallari


GJERGJI MIHALLARI
Lindur ne 4 dhjetor 1964 ne Korce.
Pas mbarimit te studimeve ne Fakultetin Ekonomik te UT ne vitin 1987, emerohet
me pune ne qytetin e Korces, ku vazhdon edhe sot te punoje.
Libra te botuar:
1. Sekret dashurie (poezi) 1993
2. Vrasje dashurish (roman) 2000
3. Enigma dhe endrra (poezi) 2001
4. Hijet ne parajse (poezi) 2002
5. Une,ti...dhe ferri... (poezi) 2003
6. Dashuria e pare dhe nje tjeter pas... (roman) 2005
7. Mos rresht kunre se enderruari (roman) 2016
8. Pertej mjegulles (roman) 2017.
Djaloshi qe vinte nga deti, eshte romani i peste i botuar, me redaktor Çerciz Loloçin.

View author books

All rights reserved. © 2015 Library Albania