Author Page

Slavoj Zizek


Slavoj Žižek lindur (me 21 mars te 1949) eshte nje filozof Slloven . Ai eshte profesor ne Institutin e Sociologjise dhe Filozofise ne Universitetin e Ljubljana dhe drejtor ne Birkbeck Institute for the Humanities ne Universitetin e Londres. Ai punon mbi tema qe prekin filozofin nderkombtare, filozofin politike ,studime kulturore, psikoanaliz, kritike filmi , Marxism, Hegelianism.

View author books

titleToAlt
Price: 1000 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania