Author Page

Lucinda Riley


LUCINDA RILEY lindi ne Irlande. Pas karrieres si aktore filmash, teatri dhe televizioni, shkroi librin e pare ne moshen njezetekatervjeçare. Librat e saj jane perkthyer ne me teper se tridhjete gjuhe dhe kane shenuar mbi trembedhjete milione kopje te shitura ne mbare boten.
Ajo eshte autore bestseller e Sunday Times dhe New York Times. Tashme Lucinda i eshte perkushtuar shkrimit te serise Shtate motrat, e cila rrefen historine e motrave te biresuara dhe bazohei ne menyre alegorike ne mitologjine e yjesise se famshme. Pese librat e pare, Shtate motra Historia e Majes, Motra ne stuhi, Motra ne hije, Motra e perlave dhe Motra e henes, qendrojne ne krye te klasifikimeve te librave me te shitur ne te gjithe Europen, Te drejtat per nje seri televizive bazuar mbi keta libra, jane blere nga nje kompani hollhudiane produksioni.

View author books

titleToAlt
Price: 1250 Lekë
titleToAlt
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
Price: 1600 Lekë
titleToAlt
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Price: 1400 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania