Author Page

Manly P. Hall - 18 March 1901


Manly Palmer Hall ka qene nje autor Kanadez ,astrolog ,mistik, lektor. Eshte shume i njohur per punen e tij me 1928, The Secret Teachings of All Ages.Gjate karrieres se tij 70 vjeçare ai ka dhene me mijera leksione perfshire ketu dhe dy ne Carnegie Hall, dhe ka publikuar mbi 150 kopje librash .

View author books

titleToAlt
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania