Author Page

Niccolò Machiavelli


Niccolò Machiavelli (3 Maj 1469- 21 Qershor 1527) lindur në Florence, Italy ka qënë një diplomat Italian, historian, filozof, humanist, shkrimtar, regjizor, dhe poet i kohes se Rilindjes.
Ai është quajtur babai i shkencave politike. Ka shkruajtur komedi, këngë karnavalesh, dhe poezi.

View author books

titleToAlt
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Price: 700 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania