Author Page

Mark Manson


Mark Manson është autori bestseller i New York Times dhe bestseller ndërkombëtar i librit Arti i Brishtë i Not Giving a F*ck (me mbi pesë milionë kopjesh shitje vetëm në Shtetet e Bashkuara). Blog-u i tij, markmanson.net, tërheq më shumë se dy milionë lexues në muaj. Manson jeton në New York City.

View author books

All rights reserved. © 2015 Library Albania