Author Page

Entela Tabaku


Entela Tabaku u lind më 1971 në Shkodër. Ajo ka PhD në gjuhesi nga universiteti i Stokholmit dhe mban katedren e gjuhës shqipe në Uppsala. Ka botuar tri permbledhje me poezi: "50 poezi dhe 5 intermexo" 1996, "nje grusht jetë sa me vdeke" 2016, "poemat e hueja" 2017.

View author books

titleToAlt
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Price: 1000 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania