Author Page

Yuval Noah Harari


Yuval Noah Harari eshte nje autore me origjne Izrealite. Ai eshte historian dhe profesor ne Departamentin e Historise ne Universaitetin Hebre te Jeruzalemit. Harari eshte autori i bestsellerit Sapiens: Nje histori e shkurter e njerzimit, Homo Deus: Nje histori e shkurter e se ardhmes , dhe 21 Leksione per shekullin e 21-te.

View author books

titleToAlt
Price: 2000 Lekë
titleToAlt
Price: 1500 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania