Buy this product
1000 Lekë

Atlasi i Dinozaurëve, Kafshë Parahistorike dhe të tjera ( Published by: Aeditions in 2019 )


"Atlas I dinozaurëve” Planeti ynë nuk ka qenë përherë njësoj. Edhe fauna ka ndryshuar. A e dini se kishte dinozaurë më shumë se dyzet metra të gjatë? A mendoni se arinjtë e Evropës janë njësoj si të Azisë? Po elefantë, kishte në Evropë? A keni parë ndonjëherë rinocerontë krifëgjatë? Përgjigjet e këtyre pyetjeve interesante do t’i gjeni në këtë libër. Po ashtu, do të njiheni me kafshë të epokave të ndryshme. Do të mësoni emrat e dinozaurëve. Do të njiheni me speciet që jetonin në akull. Do të zbuloni se banorët e Tokës mund të zhduken përgjithmonë. Por mbi të gjitha do të kënaqeni me gjallërinë, larminë dhe bukurinë e mbretërisë së kafshëve.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 240 87 3
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 45
  • Book dimensions: 265 x 340 x 13 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania