Buy this product
800 Lekë

Atentatorja ( Published by: Bota Shqiptare in 200 )

Author:  Yasmina Khadra
Translator:  Adrian Belo

Një grua e re hedh veten në erë në mes të një restoranti të mbushur plot në Tel-Aviv. Doktori Amin Xhafari, kirurg izraelian me prejardhje arabe, operon pa pushuar të mbijetuarit e sulmit vetëvrasës. Goxha pas mesnate, si është kthyer në shtëpi, e thërrasin të paraqitet me ngut në spital për të këqyrur trupin e capërlyer të kamikazes. Doktorit i rrëshqet toka nën këmbë: gjendet para gruas së tij. Si të pranosh të pamundurën, të kuptosh të pamendeushmen, të zbulosh se për vite me radhë ke jetuar njësh me një njeri për të cilin s'paskëshe ditur më kryesoren? Për ta ditur, duhet të hysh në urrejtjen, gjakun dhe luftën e dëshpëruar të popullit palestinez. Yasmina Khadra, ky mjeshtër i romaneve me terrorizmin në sfond, shpalos tërë dhuntitë e tij si rrëfyes për të dhënë një tablo të ndjerë mbi një vend të gërryer nga terrori.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (200)
  • Published in: 200
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-11-88-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 288
  • Book dimensions: 135 x 200 x 25 mm

More About the Author

Yasmina Khadra -

All rights reserved. © 2015 Library Albania