Buy this product
1000 Lekë

As të parët, as të fundit Tradhtia në epokën e transparencës ( Published by: Botime Pegi in 2019 )

Translator:  Artan Miraka

Tradhtia bashkëshortore ka ekzistuar që kur është shpikur martesa dhe po ashtu edhe tabitja kundra saj. Ajo është përfshirë në legislation është debatuar, politizuar dhe demonizuar gjatë gjithë historisë. Dhe, pavarësisht nga dënimi publik mosbesnikëria ka një lloj këmbënguljeje që martesa veçse zili mund ta ketë. Është kaq domethënëse, sa është i vetmi mëkat të cilit i përkojnë dy urdhëresa në Bibël, njëra kur e bën dhe tjetra vetëm kur mendon ta bësh.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-233-43-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 346
  • Book dimensions: 140 x 229 x 21 mm

Editorial Reviews

Komente from New York Post, The New York Times, The Guardian, Washington Post [Shtëpia Botuese]

Esther Perel nuk kërkon t'ju bindë me fraza prekëse dhe ngushëlluese. Ajo përpiqet t'ju sjellë me këmbë në tokë dhe t'ju ndërgjegjësojë, duke ngulmuar në rëndësinë e bashkëpunimit, të veprimeve e të fjalëve, si çelësa të një martese të lumtur.

The New York Times

As të parët, as të fundit analizon mungesën e besnikërisë nga gjitha pikëpamjet personi tradhtoi, personi i tradhtuar dhe pala e tretë   në përpjekje për të kuptuar se si mund t'i bëjmë më të qëndrueshme lidhjet moderne.

Washington Post

Esther Perel trajton me vërtetësi çmeritëse dhimbjen dhe rrëmujën që lind lidhjet e krisura... Nëse martesa juaj gjendet në ujëra të turbuilta, ky libër mund t'ju ndihmojë.

The Guardian

Pereli hedh idenë se një ndër faktorët kryesorë të mungesës së besnikërisë, sidomos në martesa në dukje të lumtura, është fakti që presim shumë nga bashkëshortët tanë. Presim, mbi të gjitha, të na ndihmojnë në rrugën drejt kërkimit të vetvetes...

New York Post
All rights reserved. © 2015 Library Albania