Buy this product
600 Lekë

Arti për të fituar miq dhe pushtet ( Published by: Botime Pegi in 2006 )

Author:  Dale Carnegie
Translator:  Artan Stravoi

Në këtë libër, ju do të mësoni se nëpërmjet një komunikimi të frytshëm në jetën e përditshme, do të keni sukses në biznes apo politikë, në mësimdhënie apo sipërmarrje, në një marrëdhënie intime apo familjare. Carnegie, me shembujt nga jeta e personaliteteve më të njohur, në Amerikë dhe Evropë, tregon se zbatimi i rregullave të arta të komunikimit, ka ndihmuar mijëra personazhe të arrijnë famë dhe pushtet. Djali i varfër u bë President i Amerikës - Abraham Linkolni. Shkrimtari, vepra e parë e të cilit nuk u pëlqye nga askush, ia doli të jetë mbret i leximit të të gjithëve - Çarls Dikensi. Këshillat e këtij libri do t'ju ndihmojnë edhe ju të kuptoni mesazhin e Carnegie: Lumturia nuk varet nga kush je dhe çfarë ke, por nga çfarë mendon dhe si komunikon!

Price: 600 Lekë
Buy this product
600 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-839-5-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 192
  • Book dimensions: 200 x 210 x 15 mm

More About the Author

Dale Carnegie -

All rights reserved. © 2015 Library Albania