Buy this product
700 Lekë

Arti i aktorit ( Published by: Dudaj in 2020 )

Translator:  Timo Flloko

Pasi t'i kesh kuptuar emocionet e përgjithshme njerëzore në një rol si tek Ofelia, ku ti e di se kur dhe nga se dhe pse vjen zemerata ose mbrojtja, vuajta hareja apo pëshpërima, si ta kërkoje rasti, kur gjithcka eshte e qarte, ti nis të kërkosh një kualitet themelor: Lirinë për të shprehur emocionet. Lirinë e pafund, absolute dhe ne clirim terésor, kjo liri është edhe thelbi i karakterizimit të emocioneve njeherësh. Kur struktura e brendshme e rolit tënd është studiuar e ndërtuar siç duhet, kur ti e zotëron shfaqjen e saj të jashtme, kur Shorenja e mendimeve të karakterit është në akord perfekt me mënyrën e të menduarit të autorit, ji e vëmendshme për të parë gjatë provave se kur dhe ku emocionet rriten e përndizen me vështirësi. Kerko arsyet.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 99943 0 618 3
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 140
  • Book dimensions: 132 x 200 x 10 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania