Buy this product
300 Lekë

Arti i Luftës ( Published by: Zenit in 2010 )

Translator:  Qamil Velija

Në këtë libër, Makiaveli parashtron disa koncepte themelore të refleksionit të tij teorik në lidhje me të pazgjidhshmen të ndërtuar mes “luftës” dhe “politikës”, mes pushtetit ushtarak dhe pushtetit civil.” Arti i luftës”, mund të përcaktohet si një vepër kalimtare, pra nga literatura politike, aktive dhe qëllimore, në një forme shkrimi më të shkëputur dhe më pesimist.

Price: 300 Lekë
Buy this product
300 Lekë

Product Details

  • Publisher: Zenit (2010)
  • Published in: 2010
  • Language: Albanian
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 62
  • Book dimensions: 119 x 168 x 5 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania