Buy this product
500 Lekë

Arkipelagu në flakë ( Published by: Bota Shqiptare in 2008 )

Author:  Jules Verne
Translator:  Fatmir Dibra

Ai parashikoi një botë të drejtuar fund e krye nga teknika. Shkroi për Hënën, Marsin, boshtin e Tokës, vullkanet, thellësitë e detit dhe lartësinë e yjeve, duke i treguar njerëzimit se një ditë bota do të shikohej në televizor ose se në kinematë do të shiheshin filma, se do të kishte nëndetëse dhe raketa, por edhe armë të shkatërrimit në masë.

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2008)
  • Published in: 2008
  • ISBN-13: 978-99956-11-19-4
  • Page nr.: 232
  • Book dimensions: 130 x 200 x 15 mm

More About the Author

Jules Verne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania