Blije këtë produkt
600 Lekë

Aritmetika ( Botuar nga: në 2007 )

Autori:  Bashkim Gazidede

USHTRIME E PROBLEME PËR : SHKOLLAT E MESME PEDAGOGJIKE MESUESIT DHE NXENESIT E SHKOLLAVE 9-VJEÇARE STUDENTËT E CIKLIT TË ULËT Libra të tjerë të autorit: Algjebra 1, ushtrime dhe probleme të zgjidhura Algjebra 2, ushtrime dhe probleme tëzgjidhura Analiza Matematike , ushtrime dhe probleme tëzgjidhura Analiza Matematike 2, ushtrime dhe probleme të zgjidhura Libri është shkruar për t'u shërbyer nxënësve të shkollave nëntëvjeçare, duke filluar nga klasa e tretë e kësaj shkolle, si dhe për gjithë studentët që përgatiten si mësues për ciklin e ulët. Ai shërben si material ndihmës, si për mësuesit e matematikës së shkollës nëntëvjeçare, ashtu edhe për nxënësit e shkollave të mesme pedagogjike. Duke kujtuar thënien e famshme të Gaussit: 'Matematika është mbretëresha e shkencave ndërsa aritmetika është mbretëresha e matematikës", është e domosdoshme që nxënësve t'u mësohen m'ë shumë metoda tradicionale të zgjidhjes së problemeve, gjë që jo vetëm zhvillon të menduarit logjik të tyre, por i bën nxënësit të ambientohen me raste të ngjashme, me të cilat ndeshen në jetën e përditshme.Shpresoj që libri të jetë gjithashtu i dobishëm edhe për mjaft prindër që ndihmojnë fëmijët e tyre në përgatitjen e mësimeve.

Çmimi: 600 Lekë
Blije këtë produkt
600 Lekë

Detajet e Librit

  • Botuar në: 2007
  • Gjuha e publikimit: Shqip
  • ISBN-13: 978-9943-38-55-9
  • Formati: me kapak të hollë
  • Nr. faqe: 244
  • Përmasat e librit: 165 x 240 x 10 mm

Njihu me Autorin

Bashkim Gazidede -

 
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania