Faqja e autorit

Arben Rrozhani


Autori ka lindur ne Lezhe. Eshte diplomuar per Gjuhe Shqipe dhe Letersi ne Fakultetin Histori-Filologji ne Universitetin e Tiranes. I perket brezit te pare te medias se lire pas renies se komunizmit. Punen si gazetar e nisi ne vitin 1992 ne gazeten ‘’Rilindja Demokratike", me pas te "Rilindja" e Prishtines qe botohej ne Tirane, ''Koha Jone" dhe "Albania". Prej vitit 2000 ishte kryeredaktor ne gazetat "Albania", "Shqiptarja.com", "Shekulli". Esh¬te autor i dhjetera reportazheve dhe analizave sociale dhe politike. Eshte fitues i disa konkurseve per gazetarine dhe eshte trajnuar ne. SHBA per gazetarine e shkruar dhe ate televizive.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania