Buy this product
1400 Lekë

Apartamenti ( Published by: Fan Noli in 2019 )

Author:  Danielle Steel
Translator:  Xhimi Lazri

Fytyrat e fundit që pa Sasha ishin ato të tri shoqeve të Hells Kiçënit dhe të shokëve të tyre. Beni i kishte hedhur Klerit krahun rreth belit. Për të ishte një pamje shumë e bukur. Ndërkohë, kali ecte me trokth drejt hotelit dhe drejt një të ardhmeje të re. Apartamenti i Hells Kiçënit do të mbetej përgjithmonë në zemrat e tyre. Gjithçka kishte filluar atje! Dashuria dhe lidhjet që ishin krijuar brenda mureve të tij nuk do të shuheshin kurrë.

Price: 1400 Lekë
Buy this product
1400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 291 34 9
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 327
  • Book dimensions: 146 x 204 x 26 mm

More About the Author

Danielle Steel -

Danielle Steel lindi më 14 gusht 1947 në New York City, është shkrimtare amerikane e romaneve romantike. Romanet e Danielle Steel janë shitur në miliona kopje një dhjetëra gjuhë dhe kanë patur gjithmonë një vend mes librave më të shitur që nga vitet ’80. Steel e filloi karrierën e vet ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania