Buy this product
450 Lekë

Antoni dhe Kleopatra ( Published by: in 2004 )


"Ajo të varroset bri Antonit të saj! S'do të ketë varr mbi tokë me një çift Kaq famëmadh! Por ngjarje të mëdha Si kjo trondisin dhe fajtorët. Fati I tyre është po aq për t'u dhimbsur Sa dhe lavdi' e tyre që të bën Të qash". -W. Shakespeare, “Antoni dhe Kleopatra”

Price: 450 Lekë
Buy this product
450 Lekë

Product Details

  • Published in: 2004
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 09717938-3-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 180
  • Book dimensions: 127 x 198 x 8 mm

More About the Author

William Shakespeare -

All rights reserved. © 2015 Library Albania