Buy this product
1200 Lekë

Antologjia e poezisë botërore ( Published by: Uegen in 2009 )

Author:  Grup autorësh
Translator:  Faslli Haliti

Për herë të parë vijnë në gjuhën shqipe poezitë e 40 poetëve që janë fitues të çmimit Nobel. Kjo përzgjedhje është bërë plot shije nga poeti dhe përkthyesi Faslli Haliti. Në këtë vëllim janë seleksionuar poezitë më të njohura të nobelistëve që nga fillimet deri në ditët tona, duke e kthyer këtë vëllim në një etalon të vlerave poetike të shekullit të fundit

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Uegen (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-52-16-6
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 364
  • Book dimensions: 145 x 212 x 31 mm

More About the Author

Grup autorësh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania