Buy this product
500 Lekë

Anjes ( Published by: Toena in 2012 )

Author:  Concetta Marotta
Translator:  Virgjil Muçi

Anjes,ajo që e shpalli jetën fitimtare. “Historia e saj është shkruar thjeshtë dhe rrjedhshëm,por plot ndjenjë. Tregon aventurën papritur dhe emocionuese të një nëne dhe të vajzës së saj që lindi shumë herët , mes rreziqesh të mëdha dhe shpresash të pavdekshme , ku çdo gjë mbaron me një fund të lumtur. Bëhet fjalë për ngjarjen fillestare të njerëzimit , e cila ka ndodhur me mijëra here –shkruan Helena Kadare ,- por ky tregim lexohet me po atë ankth dhe kureshtje që arrin të ngjallë ngjarja më jashtëzakonshme e njer ëzimit ,lindja e një fëmije .Nje dëshmi e fuqishme e kurajës së një gruaje ,dashurisë dhe ndjesisë së jetës që lind dhe rilind bashkë me secilin prej nesh.” Gazeta L’ADIGE

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-1-871-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 129
  • Book dimensions: 130 x 200 x 10 mm

More About the Author

Concetta Marotta -

All rights reserved. © 2015 Library Albania