Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Anila Varfi


Profesioniste me përvojë në më shumë se dy dekada në fushën e Radios, Televizionit dhe Kinemasë. Drejtore artistike e “Durrës International Film Festival". Regjisore, producente, pedagoge, me aftësi të spikatura në çdo sipërmarrje artistike.

Anëtare e Akademisë Europiane të Filmit, Berlin.

Pas "Hyj ndër yf", "Bisedë në absurd" është libri saj i dytë.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania