Buy this product
400 Lekë

Angelus Novus ( Published by: Toena in 2005 )

Author:  Bashkim Shehu

Personazhi i gjithëpranishëm i këtij romani është Historia, e cila me fuqinë e saj të përbindshme e të verbër, sjell shkatërrimin e jetëve të panumërta. Përballë Historisë, pohohet tragjikisht vlera e papërsëritshme e çdo historie të veçantë njerëzore. Është një nga temat e parapëlqyera të këtij autori, dhe në romanin "Angelus Novus" gjejmë një trajtim më të thelluar të saj.

Price: 400 Lekë
Buy this product
400 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-1-036-4
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 164
  • Book dimensions: 131 x 201 x 10 mm

More About the Author

Bashkim Shehu -

Bashkim Shehu lindur më 1955 në Tiranë, është një nga shkrimtarët shqiptarë më produktivë të ditëve tona. Deri më 1981 punoi si skenarist në Kinostudion Shqipëria e re. Prej vitit 1997 ai jeton në Barcelonë. Aktualisht punon si këshilltar për Europën Lindore në Qendrën e Kulturës Bashkëkohore ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania