Faqja e autorit

Andy Griffiths


Andi Grifithsi jeton në një shtëpi 26-katëshe në pemë me mikun e tij, Terin, dhe te dy së bashku bëjnë libra të lezetshëm, njësoj si ky që po mban tani në duart e tua.
Andi shkruan fjalët, ndersa Teri bën ilustrimet. Nëse dëshiron të dish më tepër, lexo këtë libër.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania