Per shkak te situates te covid-19, do te jemi mbyllur deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to covid-19 situation, we will be closed until a second announcement.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Andrea De Carlo - 11 Dhjetor 1952


ANDREA DE CARLO ka lindur në Milano, ku edhe është rritur. Pasi u diplomua për Histori bashkëkohore, udhëtoi shumë dhe jetoi për periudha të gjata në ShBA dhe në Australi. Romani i tij i parë, Tren ajke, u botua me një hyrje të Italo Calvino-s. Ka punuar me Federico Fellini-n dhe Michelangelo Antonioni-n, ka drejtuar filmin me metrazh të shkurtër Fytyrat e Fellini-t dhe një film që bazohet në romanin e tij të parë. Ka shkruar me Ludovico Einaudi-n baletet Time out dhe Salgari. Ka regjistruar dy CD me muzikën e tij. Romanet e tij janë shitur në miliona kopje dhe janë përkthyer në njëzet e gjashtë vende.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania