Buy this product
1000 Lekë

Ana me sy të gjelbër ( Published by: Dudaj in 2005 )

Translator:  Guri Shyti

Milano. Mëngjes i ftohtë janari. Në funeralin e Çezare Boldranit, një njeri i pasur dhe i pushtetshëm, vështrimet e të pranishmëve janë drejtuar mbi Anën, vajzën dhe trashëgimtaren e vetme të tij. Që nga ai çast, si drejtuese e një perandorie të madhe ekonomike, gruaja do të jetë e detyruar të përballet me të kaluarën e saj, por mbi të gjitha me atë të të atit; një udhëtim nëpër kohë, ku historitë pasionante të dashurisë pleksen me ngjarje misterioze dhe dramatike. Një histori e ngjeshur, e mbushur me ngjarje mbresëlënëse dhe e treguar në mënyrë të shkëlqyer.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 99943 0 042 6
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 480
  • Book dimensions: 132 x 200 x 28 mm

More About the Author

Sveva Casati Modignani -

All rights reserved. © 2015 Library Albania