Buy this product
650 Lekë

Ana e stuhisë së plepave ( Published by: OMSCA-1 in 2012 )

Author:  L. M. Montgomery
Translator:  Andrea Pena

Ky vëllim i serisë “Ana flokëkuqja”, nga ana kronologjike është i katërti, ku shtjellohen ngjarjet në periudhën midis diplomimit të Anës në Redmond dhe fejesës me Gilbertin, që vijoi me martesën e tyre, tre vjet më vonë. Çaste dhe karaktere të paharrueshme në këtë libër që do të mbetet gjatë në kujtesën tuaj.

Price: 650 Lekë
Buy this product
650 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-132-04-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 260
  • Book dimensions: 135 x 203 x 18 mm

More About the Author

L. M. Montgomery -

Lucy Maud Montgomery e lindur me 30 Nentor 1874 – vdiq me 24 Prill, 1942),e njohur si L. M. Montgomery, ka qene nje shkrimtare me origjine nga Kanadaja e njohur per serin e saj me novela ne fillim te vitit 1908 me Anne of Green Gables. Libri pati nje sukses te menjehershem . Personazhi kryesor, Anne Shirley, ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania